Om oss

Flexicash.se erbjuder en gratis tjänst där du som privatperson på ett enkelt, smidigt och snabbt sätt kan jämföra sms-lån från över 25 olika lånegivare.

Vi grundades med visionen om att skapa en transparent tjänst som alltid garanterar våra kunder trygghet, smidighet och ärlighet i en stor marknad som blir allt svårare att reglera och få en överblick på. 

Flexicash.se gör marknaden mer transparent och hittar de lån som matchar ditt behov och mål på allra bästa sätt.

Vår tjänst är alltid 100% gratis för dig som kund, vi får vår inkomst från långivarna. Genom att använda dig utav Flexicash.se kan vi göra att du kan låna på ett tryggt och enkelt sätt, utan några dolda avgifter och annat trams som ofta kan förekomma hos andra oseriösa lånförmedlare.

Alla våra långivare är kvalificerade av finansinspektionen och av oss.

 

Varför oss?

Ansvarsfriskrivning

Flexicash.se avsäger sig ansvaret för eventuella fel som kan förekomma i de finansiella produkter som vi hänvisar till, eftersom det kan uppstå ändringar i data såsom räntor och andra lånevillkor, som vi av någon anledning inte blivit uppmärksammade på.

Vi strävar efter att alltid leverera korrekt information till våra användare. Detta gör vi genom att uppdatera våra listor ofta.